Om oss!

BesLås & Säkerhetssystem AB har i snart 40 år verkat i Sverige, ett företag präglat av noggrannhet och absolut tillgivenhet mot sina kunder. Vi är skandinavisk distributör av STANLEY SECURITY SOLUTIONS INC. Ett av Nordamerikas största säkerhets företag.
”BEST” SVERIGE grundades av Hans Jarkell redan 1974, sedermera övertogs företaget av Hans Edling 1989 och idag ägs och drivs företaget av första och andra generationens famil-jemedlemmar. Familjekänsla och ansvarstagande har alltid präglat vårt företagande, vi är ett mycket personligt företag som skapar personlig kontakt med alla våra kunder. Under åren har företaget "stått pall för” upp och nergångar på marknaden. Detta har klarats genom att företaget alltid har satt kunden i fokus och varit oerhört lyhörda för förändringar på marknaden. Vår kvalité och vår flexibilitet, som ger oss en unik förmåga till kundanpassning, är våra störs-ta styrkor och idag levererar vi allt från det lite enklare standard låssystemet till säkerhetssy-stem av mycket komplex natur. Vi ser oss inte bara som en säkerhetsleverantör, vi skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika säkerhetssystem. Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag där de idag mer än 40 år gamla ledorden i allra högsta grad lever kvar - pålitlighet, driftighet och kvalité.
Enkelt sagt är vår vision att ”BEST” ska bli ett framgångsrikt och innovativt företag på våran marknad genom att våra lås utgör kärnan i varje säkerhetslösning. Därmed erbjuder vi trygga och säkra lösningar som ger ett tydligt mervärde för våra kunder. Våra lösningar får människor att känna sig tryggare och säkrare så att de kan leva ett friare liv."
S vart på vitt "”BEST” erbjuder trygga och användarvänliga säkerhetslösningar som är väl-designade, bekväma och kostnadseffektiva. Genom kundanpassning och innovation ger våra lösningar ett tydligt mervärde för företag och människor på arbetet, i hemmet och på fritiden."
Total leverantör innebär att Ni som kund till oss alltid har kvalificerad kunskap… antingen via oss direkt eller så utbildar vi er lokala låssmed utan kostnad

Best Lås & Säkerhetssystem AB har i snart 40 år verkat i Sverige, ett företag präglat av noggrannhet och absolut tillgivenhet mot sina kunder. Vi är skandinavisk distributör av
BEST ACCESS SYSTEMS.

”BEST” SVERIGE grundades av Hans Jarkell redan 1974, sedermera övertogs företaget av Hans Edling 1989 och idag ägs och drivs företaget av första och andra generationens familjemedlemmar.
Familjekänsla och ansvarstagande har alltid präglat vårt företagande, vi är ett mycket personligt företag som skapar personlig kontakt med alla våra kunder.

Vår kvalité och vår flexibilitet, som ger oss en unik förmåga till kundanpassning, är våra största styrkor och idag levererar vi allt från det lite enklare standard låssystemet till säkerhetssystem av mycket komplex natur. Vi ser oss inte bara som en säkerhetsleverantör, vi skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika säkerhetssystem.

Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag där de idag mer än 40 år gamla ledorden i allra högsta grad lever kvar - pålitlighet, driftighet och kvalité.

 

Här finns vi.

 


Region SYD & STOCKHOLM                                            KARTA

Hans Edling
Bergdalen 5
172 79 SUNDBYBERG
Tel:        08 556 009 82
Fax:       08 556 009 89
Mob:      070-600 61 01
Epost    
edling@bestlas.se 

 


Produktion / kundmottagning                                       KARTA

Nils Gunnar Nilsson
Bergdalen 5
172 79 SUNDBYBERG
Tel:      08-55600983
Fax:     08-55600989
Mob:  
Epost    
nisse@bestlas.se


Region  Norr                                                                      KARTA

Daniel Rosén Edling
Timmervägen 4
791 51 FALUN
Tel:        023-12406
Fax:       0258 599248
Mob:      070-600 61 02
Epost    
daniel@bestlas.se

 


Region Mitt                                                                     KARTA

Järker Edling
Timmervägen 4
791 51 FALUN
Tel:       023-12405
Fax:      0258-599248
Mob:     070-6006103
Epost    jarker@bestlas.se


Entreprenad Installation & Driftsättning                     KARTA

Eastlake HB
Timmervägen 4
791 51 FALUN